Tuinontwerp Gorinchem

Laat mij jouw nieuwe tuinontwerp maken!

Ben je op zoek naar een ervaren ecologische tuinontwerper in Gorinchem die jouw wensen kan vertalen naar een groene natuurlijk tuin die precies bij je past? Dan ben je hier aan het goede adres!

Als ecologisch tuinontwerper is het mijn doel om van jouw tuin een droomtuin te maken in Gorinchem die bij jou, je levensstijl en je woning past. 

Je kunt kiezen uit een basis tuinontwerp, een compleet tuinontwerp of een luxe tuinontwerp met 3D moodboard. 

Is je tuin al goed, maar zoek je naar de juiste beplanting voor jouw tuin in Gorinchem? Dan help ik je met een beplantingsplan! 

Dit ben ik

Colinda Keesmaat

Gecertificeerd tuinontwerper, beplantings-adviseur en meedenkende kracht voor het ontwerpen van tuinen. Ik houd ervan tuinen te ontwerpen die helemaal passen bij de gezinssituatie en het leven dat daarbij hoort.

Ik ben zelf moeder van inmiddels 2 volwassen zonen. Heb door de jaren heen telkens op andere manieren genoten van de tuin. Van zandbakjes tot gave waterslide (waardoor mijn gazon er niet beter op werd!) tot onze huidige eetbare siertuin. 

Nadat ik de openbare verlichting ben ingerold heb ik verschillende mooie projecten in de buitenruimte mogen begeleiden. Ik vond het fijn om mee te mogen denken met landschapsontwerpers over het inrichten van de openbare ruimte om zodoende bij te kunnen dragen aan een mooiere leefomgeving. 

Alleen meepraten vond ik niet voldoende. Ik wilde zelf ontwerpen.

 

 

Mijn tuin...

Ik heb het geluk een hele fijne tuin te hebben in Papendrecht met daarin een kleine moestuin. De tuin is organisch om ons heen gegroeid. Grotendeels ingericht met hergebruikte materialen, maar ook met kippen, katten, een bbq, keuken…. kortom…een echte leeftuin.

Ik geniet zo van een fijn ingerichte tuin. Dat gun ik iedereen!

 

 

Co_0170
TuinenvanCo
TuinenvanCo
60620

Wat kan ik voor jou betekenen?

Door mijn creativiteit, gevoel voor harmonie en liefde voor alles dat groeit en bloeit kan ik een tuin ontwerpen met een evenwichtige indeling met oog voor de praktische kanten zonder daarbij de esthetische kant uit het oog te verliezen. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam