Over Co

Dit ben ik

Colinda Keesmaat

Gecertificeerd tuinontwerper, beplantingsadviseur en meedenkende kracht voor het ontwerpen van tuinen. Ik houd ervan tuinen te ontwerpen die helemaal passen bij de gezinssituatie en het leven dat daarbij hoort.

Ik ben zelf moeder van inmiddels 2 volwassen zonen. Heb door de jaren heen telkens op andere manieren genoten van de tuin. Van zandbakjes tot gave waterslide (waardoor mijn gazon er niet beter op werd!) tot onze huidige eetbare siertuin. 

Nadat ik de openbare verlichting ben ingerold heb ik verschillende mooie projecten in de buitenruimte mogen begeleiden. Ik vond het fijn om mee te mogen denken met landschapsontwerpers over het inrichten van de openbare ruimte om zodoende bij te kunnen dragen aan een mooiere leefomgeving. 

Alleen meepraten vond ik niet voldoende. Ik wilde zelf ontwerpen.

 

Mijn tuin...

Ik heb het geluk een hele fijne tuin te hebben met daarin een kleine moestuin. De tuin is organisch om ons heen gegroeid. Grotendeels ingericht met hergebruikte materialen, maar ook met kippen, katten, een bbq en keuken. Kortom… een echte leeftuin.

Ik geniet zo van mijn fijn ingerichte tuin. Dat gun ik iedereen!

 

Co_0170
TuinenvanCo
TuinenvanCo
60620

Wat kan ik voor jou betekenen?

Door mijn creativiteit, gevoel voor harmonie en liefde voor alles dat groeit en bloeit kan ik een tuin ontwerpen met een evenwichtige indeling met oog voor de praktische kanten zonder daarbij de esthetische kant uit het oog te verliezen. 

"Colinda is een open, lieve en spontane vrouw vol passie voor tuinen.
Als Colinda ontwerpt dan doet ze dit vol overgave. Ze sluit aan bij jouw wensen!"

Mirjam